följ oss

Sortiment

Tillsammans med våra samarbetspartners erbjuder vi det senaste inom telematik, branschklassade kylinredningar samt kylaggregat i absolut världsklass. Produkter som möter våra krav på kvalitet, prestanda och minimal miljöpåverkan. 
 


NEOS

Det generatordrivna kylaggregatet för de mindre transportbilarna. Finns i två utföranden. Integrerat i taket för låg profil och ökad bränsleeffektivitet eller front monterad. En populär produkt för cateringföretag och transportörer av matvaror.  


passar skåp upp till 6m3 


Läs mer här

Xarios

XARIOS  är ett direktdrivet kylaggregat med unik flexibilitet för skåpbilar och mindre lastbilar. Konstruerad för transport av både färskvaror och frysvaror i fordon från 8 till 48 m3. 


Välj mellan monotemp eller multitemp ( 1 zon eller 2 zoner )


Läs mer här

PULSOR

De revolutionerande Pulsor-kylaggregaten bygger på E-Drive-tekniken, som använder en växelriktare och en hermetiskt sluten kompressor med variabelt varvtal, vilket garanterar konstant kyla hela dagen. Populärt kylaggregat för transportörer av mycket känsligt gods. T. ex medicin. Alternativt transportörer av matkassar med många stop i innerstaden. 


Läs mer här


Viento

Kylaggreat Viento är en serie lätta enheter för enbart motordrift. Viento är enkla, extremt mångsidiga och fantastiskt prisvärda enheter. Utmärkt för den som behöver prestanda utan att förlora för mycket lastvikt. Passar skåp från 10m3 - 30m3


Läs mer här

Boka tid / prisförslag

Behöver du boka service? Fyll i dina uppgifter nedan så återkopplar vi med förslag på nästa möjliga tid.

Fordonstyp / modell

Önskat datum / vecka

Registreringsnummer

För- och Efternamn

Telefonnummer

Thank you!

Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Meddelande

För- och Efternamn

Telefonnummer

Önskat datum / vecka

Fordonstyp / modell

Registreringsnummer

Thank you!

När olyckan är framme står våra tekniker redo att ta emot er i någon av våra verkstäder. Tänk på att ge oss så mycket information som möjligt. så kan vi bättre förbereda oss inför ditt besök. Regnr, aggregattyp och en kort beskrivning av vad ni upplever vara fel. Tveka inte att höra av dig.

Beskriv ditt behov nedan, så återkopplar vi med ett förslag på din perfekta kylbil i samarbete
med Olofssons Bil AB. Har du redan en bil och vill köpa enbart aggregatet tryck här.

Vad ska du transportera?

Kylt

Fryst

Varmt

Antal kubikmeter i lastutrymmet

0

Ska aggregatet kunna vara på även när motorn är av?

Nej

Vill du ha ett prisförslag?

Namn

Telefon

Email