följ oss

BMC Transportkylservice

Om oss

Historia

Christer Jansson och Bo troeng har installerat, servat och reparerat transportkylaggregat tillsammans sedan 1988. De tre första åren som en filial till Thermo King som då gick under namnet H-O Nilsson i Göteborg AB. Under den stora finanskrisen 1990, som inte lämnade någon oberörd, valde H-O Nilsson att lägga ner sin verksamhet i Stockholm och det var då ett frö till det som idag är BMC Transportkylservice i Stockholm AB planterades. 1991 tog således Bo och Christer över verksamheten från H-O Nilsson och resten är, som man säger, historia! 

Företaget

BMC Transportkyl i Stockholm AB har arbetat med underhåll och service av transportkylaggregat i tre årtionden. Vi har haft tid att finslipa vår kompetens och den sammanlagda erfarenheten spänner över ett halvt sekel. Det gör oss ledande inom transportkyla.


Som företag arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och utbildning av personal är en viktig del i det arbetet. Vi är idag 14 anställda som var och en bidrar till lagbygget BMC. Vi har idag tre serviceverkstäder. Haninge, Tumba och vår nyöppnade verkstad i Enköping. 

Tjänster

I våra installations-, kontroll-, underhålls- och reparationstjänster inryms allt från teknisk rådgivning, utbildning, enklare reparationer till specialutvecklade monteringslösningar. 

Vi erbjuder också olika avtalslösningar för att nå det gemensamma målet att säkra transportkedjan och sänka våra kunders stilleståndskostnader - fråga oss gärna om det! Med ett skräddarsytt serviceavtal är dina transportfordon i trygga händer, vi påminner i god tid när det är dags för kontroller och bokar in en tid. 


 

Karriär på BMC

Vi söker just nu tekniker och montörer men tar alltid emot intressanta spontanansökningar även om vi inte alltid annonserar efter en viss typ av roll. Vill du jobba i inspirerande miljöer med fordon, transportkyla och en hel jävla massa anamma? Skicka in ditt CV till jobb@bmckyl.se.