följ oss

Service

Service av kylaggregat

För de flesta är det en självklarhet att kunna handla färsk mat i livsmedelsbutiken. Kylaggregat bidrar till att det ens är möjligt med kyltransport. Regelbunden service av kylaggregaten är en förutsättning för att kunna säkerställa en intakt kylkedja från producenten hela vägen till matbordet hos slutkonsumenten. 

Vi erbjuder därför olika servicealternativ med målet att hålla era transporter rullande med så få oplanerade driftstopp som möjligt. Fungerande transportkyla sparar tid och tid är pengar.  

Längre hållbarhet

Genom att underhålla ditt kylaggregat regelbundet så undviker ni inte bara onödiga driftstopp med allt vad det innebär. Ni förlänger även kylaggregatets livslängd som ett intäktsbringande verktyg. Kort och gott: regelbunden service av kylaggregat sparar er tid och pengar.Miljö och påverkan

Företaget är certifierat av Incert för installation, service, reparation och läckagekontroll av stationära samt mobila kylanläggningar, kat 1 med certifieringsnr: C 152.


Företaget är ackrediterat kontrollorgan typ C för trycksättning av gas upp till ett Tryck om 50 BAR enligt standard ISO/IEC 17020 (C) Ackrediteringsnummer: 10181Boka tid / prisförslag

Behöver du boka service? Fyll i dina uppgifter nedan så återkopplar vi med förslag på nästa möjliga tid.

Fordonstyp / modell

Önskat datum / vecka

Registreringsnummer

För- och Efternamn

Telefonnummer

Thank you!

Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig.

Meddelande

För- och Efternamn

Telefonnummer

Önskat datum / vecka

Fordonstyp / modell

Registreringsnummer

Thank you!

När olyckan är framme står våra tekniker redo att ta emot er i någon av våra verkstäder. Tänk på att ge oss så mycket information som möjligt. så kan vi bättre förbereda oss inför ditt besök. Regnr, aggregattyp och en kort beskrivning av vad ni upplever vara fel. Tveka inte att höra av dig.

Beskriv ditt behov nedan, så återkopplar vi med ett förslag på din perfekta kylbil i samarbete
med Olofssons Bil AB. Har du redan en bil och vill köpa enbart aggregatet tryck här.

Vad ska du transportera?

Kylt

Fryst

Varmt

Antal kubikmeter i lastutrymmet

0

Ska aggregatet kunna vara på även när motorn är av?

Nej

Vill du ha ett prisförslag?

Namn

Telefon

Email