följ oss

Kunder

Våra kunder är företag som erbjuder tempererade transporter av livsmedel, medicin och andra temperaturkänsliga varor. Vi arbetar med åkerier som Bring, Götene Kyltransporter & Tommy Nordbergh. Distributörer och grossister av livsmedel som t. ex. Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera och Dagab. Transportörer av matkassar är ett segment som växer och vi arbetar med Mathem, Mat.se, Coop och Ica. Sist men absolut inte minst så har vi Arla Foods. De flesta kunderna har vi arbetat med sedan starten av vår resa. 


Inom BMC arbetar vi hela tiden med att utveckla vår service. Vi delar våra kunders ambition att leverera färska och fräscha produkter från producent till konsument - och ser detta som en utgångspunkt i vårt engagemang. 

Vi är en samarbetspartner till Sveriges största och snabbast växande leverantör av matkassar, Mathem som satsar stort på att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet. Ett bolag som går i fronten och sätter standarden för säker livsmedelshantering inom sitt segment. Axfoodfamiljen har vi arbetat nära sedan starten av BMC. Vi hjälper dem med det kontinuerliga underhållet av deras kylaggregat i Stockholm. Axfood/Dagab lägger mycket stor fokus på miljö och kvalitet. Det är därför ett privilegium att få både arbeta med och utvecklas tillsammans med dem. 

Fler kunder & partners